Welpen

 

Zondag 8 oktober 2017 van 14u tot 17u:

Omdat gezegd wordt dat mannen altijd beter, sterker en stoerder zijn dan vrouwen, hebben we deze week een vergadering gemaakt waar de vrouwen zichzelf eens mogen bewijzen. Het is namelijk de Mannen vs. Vrouwen vergadering. We gaan eens zien welk geslacht het slimste, het snelste, het sterkste, … is. Tot dan!

 

Zondag 15 oktober 2017 van 10u tot 17u:

Omdat wij jullie (soms) zo slim vinden hebben we een Wetenschapsvergadering georganiseerd. De vergadering zal vol met experimenten en proeven zitten. Wie weet zitten er wel een paar ‘special effects’ tussen. Dit willen jullie zeker niet missen!!!

 

Zondag 22 oktober 2017 van 14u tot 17u:

Wat is er leuker dan regen? Zon natuurlijk! Wat is er leuker dan de Ardennen? De zee natuurlijk! En welke vergadering staat jullie deze week te wachten? De Strandvergadering natuurlijk! Hebben we er zin in? Wij alvast wel! Ik verwacht jullie dan ook massaal op deze vergadering.
PS Vergeet je zonnebril niet.

 

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017:

Het eerste Weekend van dit jaar is weer in zicht. Geen stress, het is maar 1 nachtje slapen. Dus mama’s en papa’s, jullie hoeven jullie kinderen niet zo lang te missen. We vertrekken zaterdagochtend om 10u00u en zondag om 17u00u is het weekend gedaan. Nu nog het allerbelangrijkste: het thema van dit weekend is Arabieren! Je mag dus altijd verkleedkleren meenemen. Verdere info volgt nog via mail.

 

Zondag 5 november 2017 van 10u tot 17u:

Als je van een lekker warm vuurtje houdt en van lekker eten is dit zeker jou favoriete vergadering. We sprokkelen hout, we maken vuur en we laten onze beste kooktalenten zien. De leiding zorgt voor het nodige lekkers… er moet dus geen lunchpakket meegenomen worden. Kom dus zeker mee op Woudloperskeuken. Meer info volgt nog via mail.

 

 

Groetjes,

Jullie supertoffe leiding

[button  style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]