Welpen

Zondag 3 november van 14u00 tot 17u00

Ja jong, het leven is zwaar op den bouw. Heel de tijd moeten slapen, terwijl je aan het leunen bent op een schop. Nee, dat lijkt mij ook niet gemakkelijk! Of doen die mensen van den bouw toch nog meer dan enkel de perfecte slaappositie zoeken? Kom het uitzoeken op de ‘het leven zoals het is: op den bouw’-vergadering!

 

Zondag 10 november van 14u00 tot 17u00

Pfft, was het maar terug zomer, dan is het lekker warm, ben ik veel buiten en is er niks beter dan een verfrissend zwembad. Het enige verfrissende deze dagen, zijn de liters regen die op ons neerdonderen, en de winter is nog niet eens begonnen. Sprekende over de winter, kan ik ergens zonnen in de winter? Ontdek het op de kan ik ergens zonnen in de winter-vergadering.

 

Zondag 17 november van 14u00 tot 17u00

Het is alweer lang geleden dat we de bomma hebben bezocht. Dus vandaag een dagje geen scouts en Bommazondag dus. Weet je niet wat te vertellen tegen de bomma, vertel dan maar over de geweldige welpenleiding en hoe ze dit weekend een knaller van een kamp ineen gaan steken!

 

Zondag 24 november van 14u00 tot 17u00

Wij zijn echte scoutmoedige scoutsleden, maar wat doen die chiro eigenlijk? Wil jij het weten? Kom dan naar de chiro-vergadering en ontdek waarom scouts 1000x leuker is dan chiro.

 

Zaterdag 1 december van 19u00 tot 21u00

Onze Heilig man is weer in ’t land! Zijn jullie braaf geweest dit jaar? Of heb jij toch wat apenstreken uitgehaald op de scouts? Zeker komen naar sinterklaas op de scouts. Als je braaf bent geweest heb je niets te vrezen, heb je toch wat op je kerfstok, neem dan al maar vast een mooie tekening mee voor de sint om je te excuseren.

 

 

 

Met de meest welpige groeten

Akela, Bagheera, Baloe, Hati, Tabaqui, Chicai, Mor, Mysa en Rama

[button style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]