Welpen

 

Zondag 3 maart 2019 van 14u tot 17u

 

Later als jullie groot en sterk zijn mogen jullie samen met de leiding gaan vechten tegen de givers. Maar dit weekend kunnen jullie allemaal de bomma nog eens een bezoekje gaan brengen op deze bommazondag!

 

Zondag 10 maart van 14 tot 17u

 

Vandaag mogen jullie je beste verkooptrucjes en liefste glimlach uit de kast halen om zoveel mogelijk te verkopen op deze truffelverkoop!

 

Zondag  17 maart van 14u tot 17u

 

Ooit waren jullie allemaal kleine kapoentjes maar nu zijn jullie stoere welpen. Wij vonden het eens tijd om de kapoenen te laten zien wie de baas is. Met zoveel mogelijk komen naar deze kawelpen is de boodschap!

 

Zondag 24 maart van 14u tot 17u

 

De meisjes vinden het niet altijd even leuk om te voetballen terwijl de jongens het niet altijd even leuk vinden om cupcakes te bakken of te knutselen. Deze week is het voor iedereen leuk op deze gescheiden vergadering!

 

Zondag  31 maart van 14 tot 17u

 

De leiding heeft het zeer druk en daarom zullen we jullie nog een weekend moeten missen. Rust maar goed uit op deze Bommazondag zodat we er volgende week terug kunnen invliegen!

 

 

Knuffels van jullie leiding x

[button style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]