Welpen

Zoals vorig jaar vragen we jullie om de 1,5 meter van social-distancing na te leven en voor en na de vergadering thuis de handjes zeker goed wassen. Want hoe beter jullie dit doen, hoe sneller alles terug normaal wordt. Alvast bedankt!

 

 

Zondag 6 september 2020 van 14u tot 17u

Het nieuwe scoutsjaar gaat weeral van start. Wie o wie wordt de nieuwe leiding? Wat worden de nieuwe nesten? De leiding heeft alvast heel veel zin in het nieuwe jaar. Kom al deze vragen te weten op de welbekende Overgang.

 

Zondag 13 september 2020 van 14u tot 17u

Ben jij de snelste welp? Eet jij de meeste boterhammen binnen één minuut? Heb jij de grootste mond? Hinkel jij het snelst naar het zwembad van Kalmthout? Kom het dan bewijzen op de Recordvergadering.

 

Zondag 20 september 2020 van 10u tot 17u

Vandaag wordt het tijd om alle technieken aan te leren. Van jungle aantreden tot een das knopen. Alles komt aan bod. Kom allemaal zeker naar de Jungle – techniekenvergadering want de technieken kan je het hele jaar door nog gebruiken.

 

Zondag 27 september 2020 van 10u tot 17u

Jammer genoeg is het vandaag geen scouts ☹. Dat geeft jullie wel tijd om de bomma nog eens op te zoeken. Dit weekend is het dus Bommazondag.

 

 

 

 

[button style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]