Jongverkenners

Zondag 3 juni van 7u tot 9u:

Vandaag gaan we op zoek naar een schat samen met piet piraat. Smeer de beentjes al maar goed in want we staan vroeg op vandaag. Het is piet piraat en de schattentocht-vergadering. Trek zeker goede wandelschoenen aan en ga optijd je bedje in.

 

Zaterdag 9 juni van 19u tot 21u:

Het is tijd om eens een hele duik te nemen in de geschiedenis van onze scouts. Op de Route-44 vergadering gaan we terug naar de goeie oude tijd, waar er nog geen gsm waren en geen google maps of gps was. Naar de tijd toen ze nog met kaart en compas hun plan trokken. En wees maar niet bang, het wordt hier geen geschiedenisles, maar wel een bangelijke scoutsvergadering, dus zeker komen!

 

Zaterdag 16 juni van 19u tot 21u:

Het zijn voor de meeste mensen nu examens, dat brengt een heleboel stress mee. Hoog tijd om eens goed af te koelen en goed te ontstressen. Dat lukt vanavond zeker op de zwembadjesvergadering. Vergeet dus zeker geen zwenkledij en/of droge kleren. Hopelijk zijn de weergoden in een goede moed en krijgen we stralend weer, tot dan!

 

Zondag 24 Juni van 9u tot 17u:

Jajaa, dat was het weer voordit jaar, de laatste vergadering van het jaar, nu is het aftellen naar het kamp. Wat we gaan doen vandaag is natuurlijk nog een beetje een verrassing, maar het wordt sowieso een topper. Maar zoals jullie weten zal het weer iets heel speciaal zijn. Zeker komen naar het specialeke. Verdere info volgt nog via mail.

 

 

Bedankt voor het super toffe jaar en tot op kamp,

Lukas, Jonathan, Tom, Charre, Babs, Morris, Victor, Danckers en Gilles

[button  style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]