Jongverkenners

 

Zondag 8 oktober van 14u tot 17u

Het is nog geen weer om een sneeuwman te maken met Elsa. Ook gaan we de zonsondergang niet kunnen zien samen met Timon en Pumba. Maar Nemo en Dori zijn wel terug gevonden. Daarom spelen we vandaag de Disney-vergadering. We zullen eens zien hoe het met de jogi’s en hun disney ervaring zit.

 

Zondag 15 oktober van 14u tot 17u

Altijd al gedroomd om in het bekende scouts recordboekje te komen? Vandaag is jouw kans, haal alles uit de kast en breek records die al jaren onverbroken zijn. Kom dus zeker naar de record-vergadering.

 

Zondag 22 oktober van 10u tot 17u

Vandaag is het tijd om al je technieken bij te schaven. Weet jij nog hoe je een kaart moet lezen? Of hoe vuur te maken? En wat is die roomer ook al weer? Hopelijk geraak je niet in de knoop op deze techniekenvergadering. (Vergeet zeker geen lunchpacket)

 

Vrijdag 27 oktober tot 29 oktober

Omdat de vrede, liefde en de peace groot is binnen de jogitak passeren we de vredespijp door in ons eigen woodstock festival. Dus haal de ronde brilletjes, bloemetjes hemden en vredesbandjes al maar boven want we gaan op hippie-weekend. Verdere info volgt via de vredesduif (aka mail).

 

Zondag 5 november van 14u tot 17u

Vandaag gaan we uitgebreid roddelen, cupcakes bakken, breien, ballet dansen, vlechtjes maken en liefdesbrieven schrijven “because it’s all a girl thing”. Vandaag gaan we de vrouwtjes uithangen op de it’s a girl thing-vergadering!

 

 

Groetjes van jullie geweldige leiding

Jonathan, Charre, Charlotte, Danckers, Tom, Gilles, Morris, Lukas, Victor

[button  style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]