Jongverkenners

Zondag 4 maart van 14u tot 17u:

Tijd om de algemene kas wat te spijsen. We trekken er op uit en zorgen ervoor dat heel Kalmthout en omstreken verdrinkt in chocolade-truffels. Pak allemaal een rugzak mee of fietstassen zodat je extra veel verkopen kan. Het is Truffelverkoop vandaag.

 

Zondag 11 maart van 10u tot 17u

A. Omai, wat ruikt dat hier lekker… Ja zelf gemaakt, ruikt lekker he?

OF

B. Eikes, dat stinkt hier, wat is dat? … Uhm, ja … uh zie nu, ja, tis een beetje verbrand.

 

Hopelijk gaan we vandaag voor optie A tijdens onze Woudloperskeuken. We gaan vandaag lekker koken in het bos. Breng zeker kookgerij mee!

 

Zondag 18 maart

Dit weekend is jullie leiding niet thuis. De leiding wordt dit weekend geëvalueerd door de enige echte groepsleiding en de medeleiding. Ook evalueren we wat er goed en fout gelopen is dit jaar. Wij zijn aan het evalueren, hoog tijd voor jullie dus om nog eens de bomma te gaan bezoeken. Bommazondag dus.

 

Zondag 25 maart van 14u tot 17u

Als we het zo bekijken, wij werken ons in het vuil, werken kei hard en zien echt af. Als we dan kijken naar andere mensen, is het gras toch groener aan de overkant. Vandaag gaan we ons in die richting banen en gaan we op het gras is groener aan de overkant vergadering. We beleven vandaag eens hoe zo een groen gras voelt.

 

Zondag 1 april:

De paasklokken zijn weer geweest, tijd om paaseieren te gaan rapen bij de bomma. Het is bommazondag!

 

Groetjes van jullie liefste leiding,

Joviale Dolfijn, Welwillende Scholekster, Zelfbehouden Secretarisvogel, Taterende Pica, Gloedvolle Ekster, Taaie Ever, Bezield Winterkoninkje, Inlevend Smelleken en Onstuimige Torenvalk

 

[button  style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]