Jongverkenners

Zondag 3 februari van 10u00 tot 17u00

Een 10 tot 5’er is lang geleden he? Het wordt nog eens hoog tijd om al die technieken eens grondig bij te schaven want het zal nodig zijn vrees ik… Leer dus allemaal je knopen nog eens goed vanbuiten en blader het handboek “kaartlezen voor dummies” door want vandaag is het Techniekenvergadering!

 

Zondag 10 februari van 14u00 tot 17u00

Jullie weten het misschien niet, maar er is grote twijfel over wie nu eigenlijk ‘DE BESTE PLOEG VAN’T STAD” is. Sommigen zeggen dat het den Antwerp is, andere zeggen dat het den Beerschot is. We gaan het vandaag voor eens en voor altijd uitmaken op de Antwerp vs Beerschot vergadering.

 

Vrijdag 15 februari tot zondag 17 februari

Jaja, het 2de weekend van’t jaar staat weer voor de boeg. Dit keer met een iets duidelijker thema.
We gaan lekker marginaal doen en op Gabber-weekend gaan. Wat wil dat zeggen? De meest marginale 90’s frakskes, veel te laag hangende broeken, marginale petjes, een overdosis aan make-up en nog veel meer!

Meer info volgt via mail.

 

Zondag 24 februari van 14u00 tot 17u00

Hmm, wie lust er nu geen overheerlijke chocolade-truffels? We gaan heel Kalmthout en omstreken een paar kilootjes laten bijkomen. Vergeet zeker niet je verkoopscharmes en een rugzakje mee te nemen vandaag zodat we met de jogi’s de meeste truffels kunnen verkopen tijdens de truffelverkoop!

Het oudercomité van de scouts Heide, 
wilde de ouders eens verblijde,
Ze maakte soep en kochten bier,
het vuur is aan, de cava hier,
we verwachten jullie beide

Zondag 3 maart

Voor jullie is het geen scouts, jullie leiding is op dit moment de givers aan het inmaken op overlevingsspel. Vanaf volgend jaar/binnen twee jaar, is het aan jullie. Maar voorlopig ga je nog maar een bezoekje brengen aan de bomma. Bommazondag dus!

 

Vriendelijk groeten van de beste leiding
Lukas, Gilles, Nicolai, Moana, Charlotte, Amber en Camille

 

[button style="btn-default btn-sm" icon="fa fa-mail-reply" align="left" type="link" target="false" title="Terug" link="javascript:history.back()"]